Dlaczego zamknieto huty w Polsce

Dlaczego zamknieto huty w Polsce

Liebherr BioFresh – Fresher żywności na dłużej

Powodem, dla którego tak ważne jest, aby jeść pięć kawałków owoców i warzyw każdego dnia z powodu tych witamin, które zawierają. Witamina C może być w większości owoców i niektórych warzywach i przyczynia się do poprawy układu odpornościowego. Ale ten sam owoc może zawierać różne ilości tych niezbędnych witamin w różnych momentach w ramach jego cyklu życia.https://sportowesuple.pl/66-kreatyna-jablczan Jeżeli owoce nie są jeszcze dojrzałe, będzie miał mniej witamin. To samo dotyczy, jeśli owoc może przejść obok tego optimum ripeness- zaczyna tracić witamin.

Niestety, świeża żywność może zgasnąć bardzo szybko. Nie tylko stracić niezbędnych witamin i składników odżywczych, które musimy w ramach naszej zdrowej diety, ale to nie smakuje tak dobrze, i nie jest tak chrupiące. Technologia Liebherr BioFresh spowalnia proces kiełkowania i trzyma jedzenie świeże i chrupiące trzy razy dłużej.

Istnieje kilka powodów, dlaczego owoce i warzywa tracą witamin. W przypadku przechowywania świeżej żywności zbyt długo poziom witaminy zacznie spadać. Podczas gotowania, jeśli zachować świeże jedzenie hot zbyt długo, poziom witaminy zacznie spadać w ciągu zaledwie kilku minut.

Technologia BioFresh był używany głównie przez plantatorów ziemniaków jako sposób na przedłużenie życia ich uprawy. Technologia wykorzystuje gaz, aby spowolnić proces kiełkowania, które jest główną przyczyną psucia się ziemniaków. Urządzenia Liebherr BioFresh korzystać z tego samego pomysłu i wyciąć konieczność przechowywania owoców drukarki kodów kreskowych i warzyw w chłodnym, ciemnym kredensie. Technologia ta jest opłacalne i przyjazne dla środowiska.

Szuflady Liebherr BioFresh, które występują w wielu domowych lodówkach firmy Liebherr, zapewniają doskonały klimat dla utrzymania świeżej żywności przez dłuższy czas. Temperaturę utrzymuje się na poziomie nieco powyżej 0°C.
Artykuł dzięki: